Eucerin dagcrèmes

Binnen de EUCERIN familie zijn meerdere dagcrèmes beschikbaar voor ieder huidtype.

Dagcrèmes met zonnebescherming

Voor hyperpigmentatie

De Eucerin EVEN BRIGHTER Dagcrème is een beschermende, pigment verminderende dagcrème met SPF 30. Deze vocht inbrengende crème vermindert pigmentvlekken op een doeltreffende wijze voor een egale en stralende teint. Van deze dagcrème is klinisch en dermatologisch bewezen dat deze de pigmentvlekken en een ongelijkmatige huid waaronder hyperpigmentatiestoornissen aanzienlijk vermindert.

Dit product bevat butyl-resorcinol om de melanineaanmaak af te remmen en de verschijnselen van hyperpigmentatie te verminderen en glycyrhetinezuur om de huideigen schadeherstelprocessen te stimuleren. Ook biedt de hoge SPF 30 en UVA-bescherming verdere protectie om schade door de zon en pigmentatie te verminderen. Uw pigmentvlekken vervagen en uw huid ziet er in slechts vier weken tijd opmerkelijk egaler en jeugdiger uit en verbetert naarmate langdurig gebruik.

Voor de ouderwordende huid

De Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY Dagcrème is een dagcrème voor de rijpere huid met SPF15+ en UVA-bescherming en zorgt voor een stevigere huid door verbetering van elasticiteit en vult rimpels van binnenuit op. Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY dagcrème versterkt de huidstructuur door verbetering van elasticiteit en vult rimpels van binnenuit op.

Deze unieke en innovatieve formule belemmert op meerdere manieren huidveroudering. Arctiin, bewezen effectief bij het versnellen van de vernieuwing van collageen in huidcellen, werkt samen met Silymarin, een krachtig antioxidant dat het collageen in de huidcellen beschermt en elasticiteit behoudt. Deze formule is bijzonder rijk aan hyaluronzuur dat de aanwezigheid van rimpels zichtbaar vermindert. Uw huid voelt gevoed en zacht aan, ziet er fris en stralend uit en vooral jeudiger.

De Eucerin HYALURON-FILLER + ELASTICITY dagcrème bevat ook SPF15 met UVA-bescherming voor dat tikkeltje extra bescherming tegen UV-stralen die zorgen voor diepe rimpels en het huidverouderingsproces versnellen.

Dit product biedt alsook een uitstekende basis voor make-up.

Voor de kwetsbare en poreuze huid

De Eucerin DermoDENSIFYER Dagcrème is een herstellende dagcrème met SPF 15 en UVA-bescherming voor de kwetsbare, ouder wordende huid. Als u zocht naar een actieve dagcrème met arctiin en apiaceae-peptiden om uw huid te verzorgen, voor meer stevigheid, elasticiteit en een stralende huid dan bent u met de DermoDensifyer aan het juiste adres. Dit product bevat de natuurlijke ingrediënten Arctiin en Apiaceae-peptiden die de aanmaak van collageen reactiveren en versnellen. Dun en kwetsbaar collageen wordt hersteld tot een sterker, steviger netwerk.

Daarnaast wordt de verbinding tussen uw opperhuid en uw lederhuid versterkt om de microcirculatie van de huid te verbeteren, zodat de huid stralender wordt. Speciale SPF 15-zonbescherming met UVA-filters voorkomt het ontstaan van pigmentvlekken en verdere huidveroudering door UV-straling.

Geschikt voor alle huidtypen.

Voor de droge huid

De Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème voor de droge huid is een antirimpel dagcrème voor de droge huid met SPF 15 en UVA-bescherming. Deze geavanceerde antirimpelcrème met hyaluronzuur voor de droge huid is ontworpen om zelfs de diepste rimpels op te vullen. SPF 15 en UVA-bescherming voorkomen voortijdige veroudering en de verdieping van rimpels.

De Eucerin Hyaluron-Filler dagcrème voor personen met een droge huid bevat een unieke combinatie van hyaluronzuur met korte en lange ketens om door te dringen in rimpels en deze van binnenuit op te vullen, evenals bioactief glycine-saponine om de huideigen natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur verder te stimuleren, waardoor de huid meer vocht vasthoudt en uw rimpels ook van binnenuit glad worden gemaakt. SPF 15 met een UVA-bescherming voorkomen voortijdige veroudering en zelfs diepere rimpels. Dit product creëert een uitstekende basis voor make-up.

Voor de gevoelige huid

De Eucerin pH5 Crème voor de gevoelige huid activeert de huideigen bescherming dankzij de pH5-enzymbescherming. Een milde, maar doeltreffende crème voor lichaam en gezicht die de natuurlijke afweer van de huid activeert. Eucerin pH5 Crème voor de gevoelige huid is specifiek ontwikkeld voor de gevoelige huid van het lichaam en gezicht. Deze bevat pH5-enzymbescherming waarvan klinisch is bewezen dat deze de huideigen enzymen activeert. Door de natuurlijke afweer van de huid van binnenuit te versterken, helpt deze unieke formule bij het herstel van de pH-waarden, ondersteunt regeneratie en vult tot wel 24 uur lang het huideigen vochtgehalte aan. Dankzij dexpanthenol heeft de formule wond genezende eigenschappen, waardoor de penetratie van pollen in de huid voor 90% voorkomen wordt en is daarom geschikt voor gebruik op een door allergie aangetaste huid. Van de pH5-enzymbescherming in Eucerin pH5 Crème voor de gevoelige huid is bewezen dat deze de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid versterkt, zeer doeltreffend is en uitstekend wordt verdragen, zelfs op een reeds beschadigde huid.

Voor mannen

De Eucerin MEN Intense Anti-Age Revitaliserende Gezichtscrème is een niet-comedogene crème die geen parabenen bevat, een langdurige hydratatie biedt, huidherstel bevordert en bijdraagt tot voorkomen van vroegtijdige huidveroudering. Het zorgt ervoor dat de huid glad aanvoelt en bovendien gezond oogt. Deze gezichtscrème kan gebruikt worden op een gevoelige als een atopische huid. Ook stimuleert het co-enzym Q10 de stofwisseling in de huidcellen en beschermt hij deze tegen vrije radicalen dankzij zijn anti-oxidatieve werking. Op deze manier ondersteunt het enzym Q10 het huidherstel en de vermindering van tekenen van huidveroudering, waaronder rimpels en fijne lijntjes. Hyaluronzuur is een biologisch macromolecule dat de huid hydrateert en een film vormt, waardoor gedurende korte tijd de huid opspant en oppervlakkige rimpeltjes verminderen. Dankzij de aanwezigheid van zowel UV-A en UV-B filters beschermt het product tegen UV-A en UV-B stralen die beiden een invloed hebben op het verouderingsproces van de huid.